2013. május 8., szerda

Cerbona müzli szeletek

Kiegészítő étkezésre ideálisak a müzliszeletek, és szerencsére egyre több cukormentes müzli van, vagy éppen csökkentett cukortartalmú.

Én nagyon szeretem a Cerbonás müzliket. Cukormentes változatból 2 fajta van: Kakaós-mogyorós és piros gyümölcsös. (Be kell valljam, hogy nekem nem jött be az utóbbi, de a kakaós nagy favorit.)

A csökkentett cukortartalmú fajtából az étcsokis-málnás a kedvencem. Bár tartalmaz valamennyi cukort, de a felszívódó CH-ja 8.5 gramm, emellé még gyümölcsöt is fogyaszthatunk, ideális tízóraira vagy uzsonnára.
Meg kell mondanom, hogy ezeknek a müzliknek az ára is nagyon barátságos. Az étcsokis-málnás kb. 80 ft-ba kerül, a cukormentes müzlik pedig 70 ft körül mozognak. Ha kifog az ember egy jó akciót, akkor 60 ft körül be lehet szerezni egy szeletet (Én ilyenkor veszek többet, és kitart egy darabig.) Beszerezni bárhol be lehet, Auchan, Tesco, DM, CBA mind lehet kapni, bár az árak között lehet eltérés természetesen.



P.S.:

Update Norbinak is van müzlije, kb. 140 ft-ért, és bűn rossz. :D  Azt hiszem a CH értékei nem sokkal jobbak, mint a Cerbona müzlinek, csak épp ugye a márka, hát meg kell fizetni... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése